Monday, July 4, 2011

More headband...

Salam...

monday blues....selalu diperkatakan...tu lah yang cik ainaa rasa sekarang...aduhai....tak suka la...mana pergi semua mood ni...munginkah disebabkan jam yang teruk pagi tadi (on the way ke opis)...huhu...only 9.30 reached at office...atau semua tu hanyalah alasan semata...hahah...

ok...tak mau lah rasa blues sangat.....cik ainaa nak update Crochet Headband baru jer siap weekend baru ni...


Pinky lagi...guna benang yang sama macam handphone case yang lepas...kali ni cik ainaa buat jenis yang boleh diikat...senang kan...tak kisah ukuran kepala...diserikan dengan 3 Layer Crochet Flower...permintaan seorang teman...for her baby girl..of course.. :D


model of the day! ...thanks to lovely Qaisara...anak jiran cik ainaa....dah anak dara cik ainaa memang tak suka cekak ikat rambut...so kita kena cari model lain kan...to Qaisara nanti acik ana buatkan satu untuk pakai raya yer....


till then...

Happy Sewing Friends...

6 comments:

Sitisifir10 said...

Dan2 rasa nak mengandung anak perempuan lagik :P comels

ainaa said...

Pija..mana tau ada rezeki kan... :D Ahmadi pon dah besar tu...

lia said...

ainaa, comeinya headband tu!sesuai sgt dgn model yg cute tu kan...

ainaa said...

Lia..memang comei...geram jer...hehe

MamaDaniel said...

alahai... geramnya tgk head band yang comel itu dipakai si comel itu... ;)

ainaa said...

Zila...mekasih..geram ek...kekeke..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails