Tuesday, December 28, 2010

Islamic Calendar 2011 & 2012

Salam...

tinggal 3 hari jer lagi untuk kita masuk tahun baru 2011...sekejap jer masa berlalu kan...rasa mcm baru jer 2010 tup tup dah nk masuk 2011 lak...macam tu la masa berputar sangat pantas...masa berharga sepatutnya digunakan dengan sebaiknya...

kebiasaannya bila dh nk masuk tahun baru ni, mesti kita ada azam baru kan...ada jugak yang forward azam tahun ni ke tahun depan...haha...sama la ngan cik ainaa...so u all camana...dh set azam yang nk dicapai untuk tahun 2011 yang bakal menjelma... :)

cik ainaa nk share dengan u all Islamic Calendar 2011 & 2012 (in advance) yang cik ainaa dapat dr sorang kawan (menurutnya sumber dr JAKIM).

Tahun 2011

Tahun 2012

Monday, December 27, 2010

Tweed Rolltop Slippers

Salam...

sapa pandai buat camni....suka nyer...nk buat sendiri tk pandai nih..

Tweed Rolltop Slippers

pic from e-PatternsCentral click here

Wednesday, December 22, 2010

berlalunya...

Salam...

Alhamdulillah hari ni terasa di tiup bayu untuk menulis di sini...
Alhamdulillah jua diberi kesihatan yang baik untuk diri ini...
Masa berlalu begitu pantas...sedar2 kita dh dipenghujung tahun 2010...
beberapa hari cuma bakal menginjak kita ke tahun 2011...
Alhamdulillah jua diberi umur yang panjang untuk meneruskan kehidupan di dunia ini sebagai KhalifahMu...

Wednesday, December 15, 2010

giveaway lagi....

Salam...

duk jalan2 umah kawan2 ari ni...singgah sat ada giveaway lagi ler....muahaha..besttt...kali ni Giveaway 2010 dari TiniHani.com....tini ni rajin & kreatif orgnyer (adakah ayat membodek ni.. :P tak la...ayat nyata nih...pujian yang ikhlas..) so hani count me in ok...

well ada syarat yang perlu dilaksanakan as required..saya copy yer tuan rumah (^_^) ...

* Buat entry dengan tajuk “Giveaway 2010 dari TiniHani.com”-DONE

* Copy gambar di atas untuk dimasukkan dalam entry anda tu eh…-DONE

* Tulis kenapa anda ingin menangi hadiah dari TiniHani.com?-
first & foremost mestilah nak menang hadiah kann...hadiah yg cute..comeii..& of course originally owned & handmade from TiniHani...mana leh dapat tempat lain kan...ngeee...

* Kalau menang tshirt nak jahit :
o Nama: Ain Shahirah (nama my lovely doter :D)
o Gambar: Butterfly

* Like Kedai JahitKu.com di Facebook-DONE

* Tinggalkan link anda di ruangan komen di bawah-DONE

* Pemenang dikira berdasarkan cabutan bertuah la ya dan akan dipilih melalui random.org

Peraduan berlangsung dari : 14 Disember 2010 – 14 Januari 2011

Keputusan : 20 Januari 2011

Hani...thanks for the opportunity...:)

Tuesday, December 14, 2010

suka..suka...suka...

Salam...

lamanya saya tk update...umah pon dh berhabuk ni..kasi bersih ckit...haha..entry kali sebagai pemanas & pembakar semangat utk lebih rajin meng update...hehe..

actually saya buat entry ni utk join satu giveaway sempena Maal Hijrah...belum terlambat kan saya nk ucap Selamat Tahun Baru Hijrah...

Well giveaway ni hadiahnya best2 tau...tk caya tgk la...ni antara hadiah2 nya...suka tk? saya suka...suka...suka... haha...so u all lau suka nk join leh ler terjah sana ok..KLIK CNI... senang jer...syaratnya saya copy & paste jer ni dr tuan rumah..

Syarat-syaratnya;

*Senang aja, beri komen - kata nak ikut serta giveaway.

*Terbuka untuk semua.

*Sesiapa yang share news giveaway ni kat blog dia, akan dapat 2 undian - the
more the merrier. (jgn lupa beritahu, takut nanti dpt satu undian aja)

Tarikh tutup 1hb Januari 2011.

till then...wish me luck! :D

UPDATE: Alhamdulillah...yes....guest what! saya antara pemenang giveaway ni... haha..TQ so much tuan rumah yer... (^_^)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails