Wednesday, January 28, 2009

RE Class

salam...

lama tk update...seme berjalan seperti biasa...nk citer kat cni pon mcm biasa jer...tp...last saturday was different...hehe...seronok nyer dpt join RE Class kat KL nih...thank you sifoo..mak lang the best...mmg happy dpt join...byk yg dipelajari...sifoo mmg best...hopefully dpt join lg for advance skills from u...

to mak lang...ni yang aina sambung jahit kat umah...hehe budak baru belajar...mak lang comment ckit...tp mmg seronok mintal riben nih...teruja...nengokkan kaler2 nyer...



Wednesday, January 14, 2009

Cik Kema's Free Gift Away...mmm

Salam...
hi kengkawan...nampak tk kat atas tu...tu la shuttlecock..heheh..nak buat aper ekkk..let see...its from cik kema...

Salam tahun baru!
Di sini cik kema nak bg free gifts butterfly felt kepada 9 bloggers terawal (sempena 2009..keh3) yg come out dgn idea kreatif paling menarik utk transform shuttlecock yg lama kepada sesuatu yg menarik utk dijadikan gift hehehe. Dan Hadiah2 menarik utk 4 pemenang terpilih. Jadi apa lg Jom lah join weeeiiihhhh!

Cara-caranya:
1. Sila tinggalkan idea kreatif anda di entry ini bersertakan link blog anda dan beri keizinan untuk cik kema menyimpan link anda di dalam blog ini.(err...kalau nak link balik blog rayyan pon boleh gaks heheh)
2. Ceritakan tentang Idea kreatif shuttlecock ni di dalam blog anda. (boleh copy gambo hat ateh tu sekali)
3. Tarikh last utk postkan idea kreatif anda ialah pada 21/01/09
4. 9 blogger terawal akan menerima seekor butterfly felt :)

yesss...byk hadiah yg menanti...so kengkawan lets join the club...cuba la...leh la terjah blog cik kema yer...

anyway this is my comment to cik kema...

salam cik kema...ainaa di cni..actually aina dah lama dok ushar2 blog cik kema...and most of ur friends which are really creative...mus..mak lang...ain...best seme...well ari ni tingin nak comment kat cni...ternampak butterfly felt yg cute mute tuuuu...and the rest of gumi2...leh ye nk join the club..idea aina ni rasa cm biasa jer... tp leh le nk try..hehe.. so...cik kema leh transform shuttlecock tu jd mcm bakul telur...mcm utk souvenier wedding day tuuu...tmbh tangkai yg cute ckit leh la gantung...hias letak lace organza sbgnya mesti chantekkss..ok la sekian idea aina...anyway cik kema this is my blog..ainaacorner.blogspot.com..izinkan aina link blog cik kema yer...tq...
January 14, 2009 10:05 AM


Friday, January 9, 2009

Selamat Tahun Baru...

Salam...
lamanya tk dpt nk update kat cni...line ader problem..huhu..anyway belum terlambat rasanya...SELAMAT TAHUN BARU HIJRAH 1430 & 2009...semoga tahun ni lebih membawa kebahagiaan & keberkatan kepada kita semua...amin...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails