Thursday, September 20, 2012

hi alls.....

Assalamualaikum....

lama rasa tak bercerita kat sini....banyak jer rasa nk cerita tapi macam tak terkeluar pulak....

aktiviti macam biasa sebenarnya....crochet tak dilupakan...ni ada cik ainaa snap ckit gambar wip crochet buat masa ni....plan tu nak buat something yang besar...tengok la mampu ke idok... kekeke...

kali ni combine 3 warna...cuma binding dia nanti nak guna color cream....bila la nak siap kan...hehe

Granny Squares....




 baru-baru ni gak cik ainaa buat kek marble ni....lama tak buat ...tekak terasa nak makan....menjadi ler jugak belang nya tu... yer ker idok....kekeke boleh la kan....nak makan sendiri jer pun....moist jugak....nyam....next time bila ada masa rajin leh la cuba kek lain lak....


fresh from oven....



ada lagi nk update ni....cik ainaa baru jer siap jahit manik ni...simple jer...tggu la nanti next entry... :D

till then...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails