Thursday, June 23, 2011

Handphone Case...

Salam...

rindu...lama tak update...kekeringan idea...masa pun agak mencemburui....apa-apa pun hari ni cik ainaa nak update pasal crochet lagi...sah...memang dah addicted to crochet nih...masih merangkak orang kata...kekeke...

kali ni cik ainaa buat Handphone Case lagi....lebih kemas rasanya berbanding yang first time buat dulu...cik ainaa guna mixed color yarn...pinky lagi... :D i like... fit to my nokia X6 ...


selain tu, cik ainaa ada gak WIP projek...wuuuhuuu....kali ni target outcome tu agak besar compare to others (my previous crochet item)....harap-harap menjadi ler ....usaha lagi!! caiyookkkk...


penutup entry hari ni...tuan rumah bersama anakanda tersayang di Zoo Negara time cuti sekolah baru ni.... hehehe


Happy Sewing Friends...

4 comments:

MamaDaniel said...

cik ainaa.. bestnya buat handphone case sendiri.. aish.. teringin..teringin.. hehe..

projek wip tu nmpk besar tu.. nak buat beg ke?? hehe..

comelnya anak dara cik ainaa.... :)

ainaa said...

Zila..mekasih...heheh..Zila pon boleh buat hphone case tu...simple jer...

wip projek nak buat baby blanket...kekeke..berangan nih...

anak dara sorang tu la...rasa kejap jer dia dah 3 thn.. :D

Sitisifir10 said...

bagusnya kreatif...org tak kreatif mcm saya layan crosstitch jelah

ainaa said...

Pija...mekasih..

cross stitch pon kira kreatif tau..dan perlukan kesabaran nak habiskan satu pattern cross stitch tu...hehe..plus Pija pon kreatif di sudut penulisan... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails