Friday, August 26, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri...

Salam...

raya kali ni cik ainaa balik bercuti di kampung hubby kat Terengganu....gilir-gilir ler...maybe tak dapat nak online..so cik ainaa suka nak wish cecepat...hehehe...

Menjelang Syawal yang bakal tiba...cik ainaa & family mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...MAAF ZAHIR BATIN...

tak lupa juga....

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN NEGARA KITA MALAYSIA yang KE-54...


meriahkan...kemenangan berganda...kemenangan setelah sebulan berpuasa & kemenangan jua bebas dari penjajah...sama-sama kita ambil kesempatan ni untuk meluangkan lebih masa pada keluarga terutamanya ibu & ayah di kampung....

Till then...Hugs... (^_^)

Sunshine Award from Lia...

Salam....

hari ni baru cik ainaa sempat online & blogwalking....keje adalah menimbun dan semua nak urgent...huhu...

cik ainaa dapat Sunshine Award ni dari Lia...rakan crafter...creative & mahir crochet orangnya.. :D
Thank you Lia...

nak cerita serba sedikit pasal cik ainaa yer....emm apa nak cerita yer....hehe

~cik ainaa seorang isteri dan mempunyai seorang cahaya mata...
~kerja dalam bidang guaman....study dulu finance...camne ek...hehe..rezeki di situ..
~kadang-kadang perfectionist...facy...haha
~seorang yang lembut hati...
~minat sangat menjahit...cross stitch is my first craft..me only on standard 1 that time...belajar dari mak tersayang...

hehe...banyak la pulok...cukupla kot...

cik ainaa nak bagi award ni pada semua yang sudi datang singgah kat blog cik ainaa ni....sebagai tanda terima kasih cik ainaa untuk korang semua yer....semoga hari-hari yang mendatang semakin bersinar...

Monday, August 8, 2011

Sepetang bersama....

Salam...

sabtu baru ni cik ainaa buat kali pertama untuk Ramadhan kali ni berbuka puasa di luar...sesambil shopping sikit..hehe...weekdays balik keje cik ainaa cuma masak yang simple jer... tak pun beli lauk kat bazar...balik masak nasi...


Ramadhan kali ni juga cik ainaa dapat berpuasa bersama mak tersayang walaupun cik ainaa berada jauh dari kampung halaman...best la mak datang kl...so kesempatan tu leh la bawak mak jalan-jalan...makan-makan...

menunggu waktu berbuka....sedappp air bandung tu...makanan belum sampai...

Ain bersama Tok...

ahad malam berbuka cik ainaa buat spagethi...nyumm...atas permintaan mak jugak...kelassss....nak tu western...kekeke...layan kan jer...tak sempat snap pic dah...kalut nak berbuka...haha...


Selamat Berpuasa..... :D

Salam Sayang...

Thursday, August 4, 2011

Ramadhan Karem...

Salam....

Ramadhan Al-Mubarak kembali lagi....syukur dipanjangkan umur dan dapat merasakan lagi kenikmatan bulan yang mulia ini...semoga kita semua dirahmatiNya...SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA untuk semua muslimin & muslimat....


******************************

Hari ni cik ainaa nak share headband baru yang cik ainaa buat untuk lovely Qaisara..model cik ainaa hari tu... :D mama Qaisara minta cik ainaa jahitkan baju kurung sekali untuk si kecil tu...alahai kiut sungguh dia pakai...cik ainaa tak sempat snap pic dia time dia try baju & headband...insyallah nanti raya dia pakai cik ainaa snap....memang lovely....

ni cik ainaa upload gambar headband ajer... :D

mix color yarn...tie headband...flower....

close up...
Salam Sayang...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails