Monday, December 12, 2011

Ongoing Project....

Salam...

hi all...apa nak citer yer...monday blues kan....pagi ni jalan ke opis cik ainaa kurang sesak banding hari-hari lain...lega sikit...mungkin sebab Selangor public holiday kot...so pada warga Selangor selamat bercuti yer...

hari ni cik ainaa nak update ongoing project...tempahan hantaran untuk seorang teman yang bakal melangsungkan pertunangan hujung tahun ni....tema kuning keemasan...



antara bahan-bahan dekorasi.... :D

Friday, December 9, 2011

Si Oren....

Salam...


Oren nya dia.... :D


asal nak buat blanket...tapi tak larat dah rasa nak tengok warna oren nih....stop la...jadi la boleh buat alas kat mesin cik ainaa....


jom jamu mata.... Si Oren ni cik ainaa siapkan minggu lepas....punya lama nak siapkan.....projek sambilan...tapi betul kan crochet ni macam ada satu tarikan....mesti nak jugak siapkan biarpun ambil masa sikit....ni dah siap mula duk rangka dalam fikiran nak buat projek apa pulak....hehe...

Buat masa ni cik ainaa tengah siapkan tempahan seorang teman...tempahan apa yer...nanti cik ainaa update kat sini...tak sabar nak siapkan....chaiyokk...

esok weekend korang gi mana....cuti sekolah ni mesti banyak kenduri kan.....anyway enjoy your weekend.... :D

till then...

Tuesday, December 6, 2011

My Craft Garden 1st Giveaway

Salam....


dah lama rasa cik ainaa tak join giveaway...hari ni cik ainaa berbesar hati nak join My Craft Garden 1st Giveaway honour by My Craft Garden la...heheh...sebagai tanda sokongan cik ainaa pada Cik Lia...tuan rumah...seorang yang berbakat dalam bidang mengait (crochet)...salah satu sumber inspirasi cik ainaa jugak ni....appreciate your sharing... :D

seronok tau join giveaway ni....get more friends..probably get the present too...hmmm i like... yes...Cik Lia ada sediakan present handmade crochet item...suka...suka....kalau berpeluang menang kita boleh pilih kombinasi warna bagi crochet item pilihan kita...wah...menarik kan...

so grab the chance....Cik Lia count me in ok...

till then....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails