Friday, July 15, 2011

THE MOST ADORABLE KID WITH HOLABEBE PYJAMAS CONTEST

Salam...


baru-baru ni cik ainaa ada shopping pyjama untuk si ain dari Arissa Choice ...kebetulan pulak tengah jalan2 rumah kawan2 td ternampak di blog Vp ...

THE MOST ADORABLE KID WITH HOLABEBE PYJAMAS CONTEST

...wallaaa....yang cool adalah hadiah nya tu....

BRANDED NEW IPOD TOUCH 8GB

...best kan....




Contest ni actually dianjurkan oleh Sh0ppink.com dan nini3posen.com... kepada sesiapa yang berminat boleh singgah kat blog diorg yer untuk details...terms & conditions...senang jer..beli pyjama Holabebe...amik gambar anak anda..email pada shop.at.sh0ppink@gmail.com...gambar tu akan diupload ke fanpage sh0ppink...click LIKE untuk gambar tu jer...like terbanyak yang akan menang... :D


Ain with Holabebe Pyjama...I LOVE MOM & DAD ...

Pyjama ni sangat selesa dan cantik...sesuai la buat tidur kan...ain sekali cuba terus taknak buka la...terus pakai jer... :D cik ainaa beli saiz untuk 4 tahun...ain pakai ngam2 la ngan badan dia...kesimpulannya best la...direkemen untuk pembeli di luar sana ok... i like...ain pon like...

jom sama-sama LIKE .... :D

4 comments:

vagg-nini3posen.com said...

Salam.. hi.. thanks untuk entry ni

Thanks to all yg nak dan akan participate. Make sure email address betul, ya?

[shop.at.sh0ppink@gmail.com]

perkataan sh0ppink tu guna nombor '0', bukan huruf 'o' ye. jgn tersilap taip. kang xsampai pada kami kang hehe.

nur said...

Ain mesti menang..hehe..chaiyok2..

ainaa said...

Salam Nini...thanks!

ainaa said...

Nur...Tq2.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails