Thursday, August 4, 2011

Ramadhan Karem...

Salam....

Ramadhan Al-Mubarak kembali lagi....syukur dipanjangkan umur dan dapat merasakan lagi kenikmatan bulan yang mulia ini...semoga kita semua dirahmatiNya...SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA untuk semua muslimin & muslimat....


******************************

Hari ni cik ainaa nak share headband baru yang cik ainaa buat untuk lovely Qaisara..model cik ainaa hari tu... :D mama Qaisara minta cik ainaa jahitkan baju kurung sekali untuk si kecil tu...alahai kiut sungguh dia pakai...cik ainaa tak sempat snap pic dia time dia try baju & headband...insyallah nanti raya dia pakai cik ainaa snap....memang lovely....

ni cik ainaa upload gambar headband ajer... :D

mix color yarn...tie headband...flower....

close up...
Salam Sayang...

4 comments:

MamaDaniel said...

Selamat berpuasa untuk Cik Ainaa sekeluarga.. :)

Comelnya head band tu.. mesti matching dgn baju raya si comel.. geramm!! :)

ainaa said...

Mekasih.... :D

Selamat berpuasa untuk Zila sekeluarga juga...

memang geramm...kekeke..

Yati said...

Sweet hairband tu, cik ainaa. :)
Benang multicolor brand apa cik ainaa guna?

ainaa said...

mekasih Yati...alahai tak ingat la brand apa..lama sgt dah beli..kertas pembalut dia pun dh ilang.. hehe..lau tak silap minlon kot... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails