Friday, July 15, 2011

THE MOST ADORABLE KID WITH HOLABEBE PYJAMAS CONTEST

Salam...


baru-baru ni cik ainaa ada shopping pyjama untuk si ain dari Arissa Choice ...kebetulan pulak tengah jalan2 rumah kawan2 td ternampak di blog Vp ...

THE MOST ADORABLE KID WITH HOLABEBE PYJAMAS CONTEST

...wallaaa....yang cool adalah hadiah nya tu....

BRANDED NEW IPOD TOUCH 8GB

...best kan....




Contest ni actually dianjurkan oleh Sh0ppink.com dan nini3posen.com... kepada sesiapa yang berminat boleh singgah kat blog diorg yer untuk details...terms & conditions...senang jer..beli pyjama Holabebe...amik gambar anak anda..email pada shop.at.sh0ppink@gmail.com...gambar tu akan diupload ke fanpage sh0ppink...click LIKE untuk gambar tu jer...like terbanyak yang akan menang... :D


Ain with Holabebe Pyjama...I LOVE MOM & DAD ...

Pyjama ni sangat selesa dan cantik...sesuai la buat tidur kan...ain sekali cuba terus taknak buka la...terus pakai jer... :D cik ainaa beli saiz untuk 4 tahun...ain pakai ngam2 la ngan badan dia...kesimpulannya best la...direkemen untuk pembeli di luar sana ok... i like...ain pon like...

jom sama-sama LIKE .... :D

Monday, July 4, 2011

More headband...

Salam...

monday blues....selalu diperkatakan...tu lah yang cik ainaa rasa sekarang...aduhai....tak suka la...mana pergi semua mood ni...munginkah disebabkan jam yang teruk pagi tadi (on the way ke opis)...huhu...only 9.30 reached at office...atau semua tu hanyalah alasan semata...hahah...

ok...tak mau lah rasa blues sangat.....cik ainaa nak update Crochet Headband baru jer siap weekend baru ni...


Pinky lagi...guna benang yang sama macam handphone case yang lepas...kali ni cik ainaa buat jenis yang boleh diikat...senang kan...tak kisah ukuran kepala...diserikan dengan 3 Layer Crochet Flower...permintaan seorang teman...for her baby girl..of course.. :D


model of the day! ...thanks to lovely Qaisara...anak jiran cik ainaa....dah anak dara cik ainaa memang tak suka cekak ikat rambut...so kita kena cari model lain kan...to Qaisara nanti acik ana buatkan satu untuk pakai raya yer....


till then...

Happy Sewing Friends...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails