Friday, February 15, 2013

My Latest Granny Squares....

Assalamualaikum....

Salam untuk semua....lama tak buat entry....rutin macam biasa saja....ada lah yang turun naik kan...itukan kehidupan....harap semua kawan-kawan pun dalam lindunganNya senantiasa....

entry kali ni kira sambungan dari entry lepas la....pasal granny square....ya....lama betul nak siap...huhu...cuti CNY baru ni jer cik ainaa pulun siapkan....akhirnya dapat la sepasang.... sekarang berangan nak buatkan satu lagi...nk cukupkan set...harap-harap dapat la direalisasikan.... hehe...benang warna yang sama pon ada lagi nih....Insyallah...kita usahakan ok.....



a pair of them....


hingga ketemu lagi......

:D

5 comments:

MamaDaniel said...

chaiyok2 cik ainaa... :D
selamat merempit.. :D

ainaa said...

hehe...tq MamaD...baru nak merempit nih...ahhahaa

lynenotsocute said...

hii...jom singgah sini----->www.littlelyna.blogspot.com

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails