Thursday, September 20, 2012

hi alls.....

Assalamualaikum....

lama rasa tak bercerita kat sini....banyak jer rasa nk cerita tapi macam tak terkeluar pulak....

aktiviti macam biasa sebenarnya....crochet tak dilupakan...ni ada cik ainaa snap ckit gambar wip crochet buat masa ni....plan tu nak buat something yang besar...tengok la mampu ke idok... kekeke...

kali ni combine 3 warna...cuma binding dia nanti nak guna color cream....bila la nak siap kan...hehe

Granny Squares....




 baru-baru ni gak cik ainaa buat kek marble ni....lama tak buat ...tekak terasa nak makan....menjadi ler jugak belang nya tu... yer ker idok....kekeke boleh la kan....nak makan sendiri jer pun....moist jugak....nyam....next time bila ada masa rajin leh la cuba kek lain lak....


fresh from oven....



ada lagi nk update ni....cik ainaa baru jer siap jahit manik ni...simple jer...tggu la nanti next entry... :D

till then...

6 comments:

Puteri Nurhayati said...

Lawa granny squares tu. Nak buat apa tu cik Ainaa?
Sedap tengok kek marbel. Pandai buat ya, nak sikit. :)

ainaa said...

Yati..mekasih...plan tu nk buat alas tp yang besar...hehe..

meh la cni nanti sy buatkan...kekeke...kek simple jer tu.. :D

Rehan said...

Cik lagi ke?lalalalalala.

ainaa said...

Rehan...cik ler...heheee

MamaDaniel said...

Cik Ainaa..memang lama menyepi.. windu dah semua org kat dia.. hehe..
besar granny square tu.. ni mesti nak buat alas meja makan ni.. hehe..
tak sabar nak tgk!!

ainaa said...

Zila...rindu ker...hehehe...bila nk siap tatau ni...kekeke...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails