Tuesday, December 6, 2011

My Craft Garden 1st Giveaway

Salam....


dah lama rasa cik ainaa tak join giveaway...hari ni cik ainaa berbesar hati nak join My Craft Garden 1st Giveaway honour by My Craft Garden la...heheh...sebagai tanda sokongan cik ainaa pada Cik Lia...tuan rumah...seorang yang berbakat dalam bidang mengait (crochet)...salah satu sumber inspirasi cik ainaa jugak ni....appreciate your sharing... :D

seronok tau join giveaway ni....get more friends..probably get the present too...hmmm i like... yes...Cik Lia ada sediakan present handmade crochet item...suka...suka....kalau berpeluang menang kita boleh pilih kombinasi warna bagi crochet item pilihan kita...wah...menarik kan...

so grab the chance....Cik Lia count me in ok...

till then....

2 comments:

lia said...

tq for join ainaa!tp nk minta ainaa komen sekali lagi kat bwh entry "my craft garden 1st giveaway" tu ye...bukan apa,senang nk undi winner nanti...ok,wish u gud luck dear! :)

ainaa said...

oh...ok...cik ainaa komen kat entry yang update tu... kekeke..ok jap nak pi komen lagi...thank u!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails