Tuesday, December 28, 2010

Islamic Calendar 2011 & 2012

Salam...

tinggal 3 hari jer lagi untuk kita masuk tahun baru 2011...sekejap jer masa berlalu kan...rasa mcm baru jer 2010 tup tup dah nk masuk 2011 lak...macam tu la masa berputar sangat pantas...masa berharga sepatutnya digunakan dengan sebaiknya...

kebiasaannya bila dh nk masuk tahun baru ni, mesti kita ada azam baru kan...ada jugak yang forward azam tahun ni ke tahun depan...haha...sama la ngan cik ainaa...so u all camana...dh set azam yang nk dicapai untuk tahun 2011 yang bakal menjelma... :)

cik ainaa nk share dengan u all Islamic Calendar 2011 & 2012 (in advance) yang cik ainaa dapat dr sorang kawan (menurutnya sumber dr JAKIM).

Tahun 2011

Tahun 2012

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails