Wednesday, January 28, 2009

RE Class

salam...

lama tk update...seme berjalan seperti biasa...nk citer kat cni pon mcm biasa jer...tp...last saturday was different...hehe...seronok nyer dpt join RE Class kat KL nih...thank you sifoo..mak lang the best...mmg happy dpt join...byk yg dipelajari...sifoo mmg best...hopefully dpt join lg for advance skills from u...

to mak lang...ni yang aina sambung jahit kat umah...hehe budak baru belajar...mak lang comment ckit...tp mmg seronok mintal riben nih...teruja...nengokkan kaler2 nyer...



5 comments:

maklang said...

aiina, lepas ni kalau ada nak join klas lagi, dan kalau sempat mungkin cuti sekolah bulan 3 pulak..he..he...

cantek dah tu...malam tu tak tidur sebab menjahit ke?

ainaa said...

mmg teruja la maklang...seronok ngan riben nih...hehe.leh ader peluang aina nk join nanti..insyallah...

tulipurple said...

uwaaa..jelesnye,homework dia cantikkk...dah siap pun.mine still tergendaa,byk hal..asal pegang jarum jer ade jer yg merengek...sabo jer ler.tp,mmg cantik lah hasil kerja ainaa tu!

Nong said...

Wah... dah siap dua2 sekali ke? Kak nong baru siap satu je. Ni baru balik dari cuti panjang masuk hutan...

Kalau Ainaa join yang advance class tu, boleh kak nong join sama!

ainaa said...

tulip purple- aina buat apa teknik yg mak lang ajar ari tu..nanti salwa dah siap post lam blog ler leh tgk...faham...slow2..aina pun curi2 masa buat..heheh

k.nong- siap dua2..tp yg simple je...masih belajar lg..leh insyallah k.nong kt gi sama2 lau jd advance class tu...masuk hutan mana tu?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails