Wednesday, January 14, 2009

Cik Kema's Free Gift Away...mmm

Salam...
hi kengkawan...nampak tk kat atas tu...tu la shuttlecock..heheh..nak buat aper ekkk..let see...its from cik kema...

Salam tahun baru!
Di sini cik kema nak bg free gifts butterfly felt kepada 9 bloggers terawal (sempena 2009..keh3) yg come out dgn idea kreatif paling menarik utk transform shuttlecock yg lama kepada sesuatu yg menarik utk dijadikan gift hehehe. Dan Hadiah2 menarik utk 4 pemenang terpilih. Jadi apa lg Jom lah join weeeiiihhhh!

Cara-caranya:
1. Sila tinggalkan idea kreatif anda di entry ini bersertakan link blog anda dan beri keizinan untuk cik kema menyimpan link anda di dalam blog ini.(err...kalau nak link balik blog rayyan pon boleh gaks heheh)
2. Ceritakan tentang Idea kreatif shuttlecock ni di dalam blog anda. (boleh copy gambo hat ateh tu sekali)
3. Tarikh last utk postkan idea kreatif anda ialah pada 21/01/09
4. 9 blogger terawal akan menerima seekor butterfly felt :)

yesss...byk hadiah yg menanti...so kengkawan lets join the club...cuba la...leh la terjah blog cik kema yer...

anyway this is my comment to cik kema...

salam cik kema...ainaa di cni..actually aina dah lama dok ushar2 blog cik kema...and most of ur friends which are really creative...mus..mak lang...ain...best seme...well ari ni tingin nak comment kat cni...ternampak butterfly felt yg cute mute tuuuu...and the rest of gumi2...leh ye nk join the club..idea aina ni rasa cm biasa jer... tp leh le nk try..hehe.. so...cik kema leh transform shuttlecock tu jd mcm bakul telur...mcm utk souvenier wedding day tuuu...tmbh tangkai yg cute ckit leh la gantung...hias letak lace organza sbgnya mesti chantekkss..ok la sekian idea aina...anyway cik kema this is my blog..ainaacorner.blogspot.com..izinkan aina link blog cik kema yer...tq...
January 14, 2009 10:05 AM


6 comments:

My Rayyan said...

hikhik...tenkiu sbb sudi sumbang idea...cik kema suke lalalala

p/s: ajak kengkawan ramai2 cepat. tgl lg 4 ekor rama2 je lagi tu

My Rayyan said...

yuhuuu..cik ainna dah menang...email alamat ke mentari_mrh@yahoo.com mekacih na

ainaa said...

yeayyy...sronoknyerr dpt gumi2...madison bear..n the cute mute butterfly felt...tq cik kema..yess..credit to cik kema...anyway aina will email u address ok...thanks...besttt...'wink'

My Rayyan said...

yuhuuuu...cik ainaa
cik kema duk tunggu alamat nih.
Pinky bear xsabo nak jumpa tuan dier :)

ainaa said...

cik kema...ainaa dah email ari tu...ari ni aina dah forward email tu lg...mentari_merah@yahoo.com kan...

ainaa said...

opss sori...mentari_mrh@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails