Monday, October 17, 2011

Crochet Tissue Cover

Salam....

lama nyer cik ainaa tak update apa-apa kan....rindu rasanya....tak boleh nak buat apa-apa..cik ainaa kena utamakan tanggungjawab yang lebih besar....wah....hehe...ni sementara ada kelapangan boleh la update sikit kan....Insyallah ada masa nanti cik ainaa update lagi.... :D

*****

baru ni cik ainaa ada siapkan satu projek ni....first time cik ainaa buat tissue cover ni....design adalah rekaan sendiri...main hemtam jer tu...jadi ker idok...yarn color oren lagi...hehe...nak abiskan stok yarn yang ada ni ha....

happy viewing....



pandangan sisi...

4 comments:

MamaDaniel said...

wah.. kuning oren.. sungguh berseri-seri.. :)

ainaa said...

berseri ker...mekacih...kekeke...dok perabis benang oren... :D

Yati said...

Cantik, Ainaa.
Dah add blog ainaa di bloglist Yati. :)

ainaa said...

Thank you Yati... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails