Tuesday, May 10, 2011

Crochet lagi...

Salam...

Hari ni cik ainaa nak update pasal crochet lagi..... :D terjatuh chinta la kat crochet... masa jalan-jalan umah kengkawan ternampak crochet cup cake Zila...adoyaiii cute sangat...terusss nak satuuuu... ngeee...cik ainaa try pattern yang Zila bagi tu...jadi ker nih...jadi la kot
ekk...pada pandangan mata cik ainaa la...kena practice lagi nih...


Crochet Cup Cake version cik ainaa... :D

selain cup cake tu cik ainaa ada juga buat place mat yang simple....tak besar sangat...boleh la nak alas teko ker...apa-apa lah... heheh...bila nak buat yang besar nih...huhu..berangan dulu la yer...

Granny Square Place Mat...

Circle Place Mat...

Happy Sewing Friends...

4 comments:

MamaDaniel said...

ainaa.. cupcakes tu nmpk sangat sedap.. color pun ceria jer... :) siap ada hiasan lagi.. nice!

placemat pun cantik.. tak pernah buat lagi.. :) kena try nih.. hehehe... :)

ainaa said...

Thanks Zila...inspirasi dari Zila juga..hehe...

placemat kecil je nih...jom kita sesama buat yang besar nak... :D

MamaDaniel said...

ainaa.. menarik gak tu.. buat alas comel-comel & sedondon.. argh...saya kuat verangan.. hehehe..

nak tau tak skrg saya tengah berangan nak kait apa pulak? saya nak kait shawl.. hahaha... berangan..

ainaa said...

Wah Shawl! menarik tu Zila...memula berangan then jadi ler kenyataan kan... :D

Chaiyokkk...nanti tunjuk ek...yang tambah seronok bila buat then menjadi kan....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails