Wednesday, March 30, 2011

WIP Crochet...

Bismillah...

sambil bekerja...sambil menjalani rutin-rutin harian...cik ainaa peruntukan sedikit masa untuk menjahit...sebagai satu cara bagi cik ainaa release tension or stress setelah seharian penat dengan kerja-kerja yang tak pernah habis....


fuhh....mukadimah...cik ainaa cuma nak update WIP Crochet cik ainaa buat masa ni...granny square...berkenan sangat dengan teknik ni....hopefully menjadi sesuatu yang berguna...bila dah siap nanti cik ainaa update lagi yer...

cik ainaa guna 2 warna saja...peach & grey....benang peach tu lembut jer...brand minkle..tokey kedai tu kata benang jenis ni dah tak keluar dah sekarang....rugi la kan...memang lembut benang ni.... :D

Happy Sewing Friends...

7 comments:

DiahRothman said...

Salam Ainaa, KD teruja nak crochet pula, tengok projek Ainaa yang cute ni.

Nak tengok hasil nyer.... go ahead dear, finish it! Happy crocheting!!!

ainaa said...

Salam KD... :D rasa lagi bersemangat la dapat sokongan dari KD.. thanks anyway...jom crochet gak...

InsyAllah Ainaa akan siapkan...projek kecil-kecilan...nanti Ainaa upload yer...

MamaDaniel said...

cantik... x pernah terpk warna kelabu dgn oren... gabungan yang berani! :D

benang minkle tu tulisan dia mcm minlon la.. adik beradik kot.. p benang skrg dah naik harga.. :(

ainaa said...

Tq Zila...

ainaa suka warna oren tu...soft...

tu la..benang minkle tu lembut..murah sikit dari Minlon..tapi dah tak ada stok...

lia said...

nak buat apa la ni agaknya ye?tak sabar nk tgk hasilnya nanti....:)

ainaa said...

Lia,

ainaa baru belajar crochet ni.. heheh..buat projek kecik2 jer..dh siap nanti ainaa upload ok... :D

dr Curious said...

salam dan berbaik baik.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails