Thursday, September 3, 2009

Doakan lah...

Salam...
Ainaa mohon kengkawan semua doakan lah utk hubby ainaa agar disembuhkan dari penyakit yg datang...semalam 2 September 2009 (waktu sahur) hubby ainaa admit coz of batuk berdarah...sekarang ni masih dalam pemeriksaan lanjut...kemungkinan dijangkiti kuman tibi...sedihnya rasa...

update 09/09/2009...
Alhamdulillah...jam 6:00 ptg semalam hubby ainaa dh leh discharge...namun dia disahkan tibi pulmonari (tibi paru-paru)...so bermula skrg hingga 6 bln seterusnya hubby ainaa perlu jalani rawatan intensif..mkn ubt regularly/daily....macam2 jenis...huhu...ainaa as penyelia kena makesure hubby ikut peraturan...semoga abg cepat sembuh...

9 comments:

nojie said...

Salam perkenalan. Memang sedih dan cemas ye kalau org yg kita sayang diserang penyakit. But any way, semoga hubby Aina cepat sembuh

zureynee said...

salam...

semoga hubby aina cepat sembuh...
insyaallah...

ainaa said...

nojie,
salam perkenalan...mmg sedih & bimbang...terima kasih doakan...

Zureynee,
terima kasih doakan yer...

TRISYA ALEESA JAMIL said...

Salam Aina...
Saya doakan mudah2han en suami sembuh dan sihat seperti biasa... byk2 bersabar & berdoa yer...
.
p/s ~ Oh ya!! td sy tgk blog list awak rupanya awak ada add blog sy yer... TQ... ni nak bg tau url blog saya dah di tukar ke http://mysweetden.blogspot.com
nanti jgn lupa tukar yer??? sy akan add blog awak juga..
keep in touch

ainaa said...

Trisya,

Salam...mekasih doakan...n mekasih gak singgah cni...aina dh lama add trisya...suka ngan ur kreativiti...ok aina akan link ngan ur new blog..thanks..

My Rayyan said...

Salam cik ainaa

semoga hubby ainaa cepat sembuh k. cik ainaa kena jd penyelia yg tegas taw (kalau leh sediakan rotan sekali ek...gurau je)

lepas tu cik kema rasa mungkin leh minum air jambu n wat sup ketam (sedapnye sup ketam aaaaaaaaa pose2 ni ckp pasai mkn laks)

apa2 pon cik kema nak cik ainaa tabah k. senyum2 selalu k

love u..hugs dr bb rayyan

ainaa said...

salam cik kema....

uuuu....yes kena siapkan rotan..hehe..anyway tq cik kema doakan yer...sedap gak sup ketam...air jambu batu ker? leh try ni...

hugs utk bb rayyan gak..ummmuuaahh..

tulipurple said...

salam aina,sorry to hear abt ur hubby,moga dia sembuh sepenuhnya dgn segera...how is he now?sy pun tak tergambar kalu diuji mcm ni.take care ek :))

ainaa said...

salam tulip...thanks for ur concern. hubby skrg dok mkn ubt la. batuk dh tkde darah. selama 6 bln kena mkn ubt yg bermacam2 jenis..sbr je la. doakan la yer.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails