Friday, August 14, 2009

Salam...

psst...mcm nk gi rehatkan diri kat Pulau Redang ni..tenang jer...nyaman...tetiba....

dh berhabuk..bersawang umah cik ainaa ni...lama tk update...ada..cik ainaa ada...tp nape tk update...emmmm...tkde mood nk update...sebab...citer ada tp gambar tkde tu yg tkde mood....ngeeee....leh ker mcm tu....kamera tkde buat masa ni..nk shoot projek2 yg dok buat pon tk leh...cheeehhhh mcm byk nau projeknyer...kekeke....

buat masa ni WIP cik ainaa adalah....jahit baju kurung raya...ohohhhoo...langsir raya...utk sliding door jer....emmm...X Stitch Baby Chart yg dpt dr Fida...biasa cik ainaa dpt buat time weekend atau tggu si kecil ain tdo....lau tkkkk dia pon nak tolong sama....hehee...akak2 kita n kengkawan smua mesti dok sibuk gak buat persiapan kan kan kan....tkpee...meh kita sesama sibukkan diri....

puasa pon tk lama dah...seronok kan...tk sbr tggu Ramadhan...kengkawan ada lagi yg tk ganti posa..abiskan yer....

cik ainaa dok tggu claim dr insurans ni...nk settlekan hal kete yg ilang ari tu...aduhh...harap semua dpt la settle sblm bulan puasa ni....semoga dipermudahkan segalanya...Aminnn....

cik ainaa akan kembali lg....daaaaaaaa......

4 comments:

Precious said...

Cepat sangat ker kalau nak ucap Selamat Ari Raya. Hih hiii ... kalau nak wat duit lebey for raya, dah boleh da ni ... jenguk2 ler blog saya yer ..

ainaa said...

Selamat Berpuasa & Selamat Hari Raya in advance to u too...nanti ainaa jenguk ye...thanks singgah cni...

Nong said...

Selamat menyambut Ramadan mubarak... Kak nong pun tak pernah gi pulau redang tu... nanpak cantik..

Jangan tension2 sangat ye, kalau ada masa tu gi lah holiday...

ainaa said...

Salam Ramadhan juga K.Nong...jom ainaa pon tk penah gi redang tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails