Friday, June 12, 2009

Coretanku...

Salam...

semoga semua kengkawan sihat walafiat di pagi jumaat yg mulia ni...emm dah lama cik ainaa tk coret apa2 kat cni..bkn tkde apa nk cerita tp tk berkesempatan...namun begitu entry cik ainaa pagi ni cuma coretan jer...tk berserta gambar..emm..tk dpt nk upload la...insyallah akan update later...

*******************

pagi ni anakanda tersayang Ain Shahirah pakai baju kurung yang mama jahit...first time ever for my dear daughter...comei sgt di mata mama..ain pon nampak suka pakai..nampak selesa jer..heheh...nanti mama buat lagi utk ain ok...

***************

emm baju kecil from Jaja Kraf...yess...cute amat...cik ainaa dapat dari Jaja dah lama..mgkin 3 mggu lepas..tp cik ainaa baru nak citer kan..apa la teruk...kekeke...benarnya mmg nk citer tp sbb gmbr tkde mcm tk best lak...so simpan dulu citer tu...tp ni dh tk tahan la...nk citer gak...cik ainaa order style HAPPY FAMILY BAJU KECIL...cik ainaa nk frame kan nanti update pic nyer yer...anyway thanks Jaja...

***************

last week cik ainaa dapat satu parcel...yessss.....special gift from Fida My Sewing Corner...yeayy cik ainaa menang 2nd prize ler...the Birthday Giveaway from Fida...suka sgt...Baby Chart XStitch tu mmg nice...cik ainaa dh start ckit..teruja sgt la katakan...tp stop kejap sebab nk setel kan jahit baju kurung...cushion cover...wahh byk la nk kena settle...tkpe2...nanti cik ainaa update pasal X Stitch ni yer...again the pic will be update later....soriiii...to Fida thanks so much for the special gift...

***************

apa lagi ekk cik ainaa nk citer ni...kekeke...ok la next time yer kita update lagi...enjoy ur weekend....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails