Wednesday, May 13, 2009

Mother's Day Giveaway ...fr Anjung Kraf

Salam...

Setelah lama tk update blog ni..akhirnya ari ni sempat jugak...seminggu yg lepas balik kulim...umah mak..jumpa mak...wah best...holiday for 1 week...puas...rindu kat mak...terbayar juga..mak lak ikut balik kl...hehe..


dlm dok jalan2 jenguk blog kengkawan jumpa la blog nih...Anjung Kraf...ada giveaway honour from Liza special for Mother's Day...special kan...so cik ainaa nampak brooch yang cute tu,...berkenan la...apa lagi join la...so for others apa lagi jom la join sama...terjah blog Liza ok...closing date will be on 16 May 2009...hurry....well as the cute brooch...tengok la cun kan...



Best Regards,

2 comments:

Nong said...

kak nong pun kalau balik kebun akan singgah jenguk mak. Dah tua2 rasa rindu sangat pada mak. Agak nye mak pun rindu kat kita...

ainaa said...

betul la k.Nong..mak pon rindu kat kita..tu yang tk puas sama2 masa kat kg terus mak ikut blk kl nih...

walau dah kawin tp lau demam ker mesti teringat nak mak gak...kuat kan kasih sayang anak ngan mak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails