Monday, April 11, 2011

Siap dah....

Bismillah...

at last siap juga granny square cik ainaa...ni lah projek crochet kecil-kecilan yang cik ainaa buat...buat alas meja kecil...first time harus kecil...haha...next time mungkin boleh buat yang lebih besar...hopefully.... :D mood adalah happyyy.....

layann....


cuma 9 granny squares...cik ainaa cantum jadi alas...dalam pic ni cik ainaa letak atas speaker kat rumah...nak letak kat mana-mana pon boleh...ngeee....masih tersenyum...rasa nak buat lagi la... :D praktis lagi jom...

Happy Sewing Friends....


7 comments:

Norish said...

akhirnya...dah siap..t buat lagi...kasi wat selimut or cadar...hehehehe^_^

DiahRothman said...

Wah, comel!
Ainaa buat set lengkap pun cantik gak.....!

ainaa said...

bi..
haa...siap dah..lau selimut @ cadar bertambah lama nak siap tu...makan tahun kot...hahha...

K.Dee..
thanks... :D good idea!

lia said...

cantiknya ainaa!sweet je kaler dia...gud job!nanti boleh la try pattern lain pulak..:)

ainaa said...

mekasih lia...tu la granny square pon ada banyak pattern...Insyallah nanti leh cuba...

belajar ngan lia pon ok kot... :D

MamaDaniel said...

cantik....!!!!!

btol cakap kak dee.. kalau buat set mesti berseri-seri rumah raya nanti.. :D

ainaa said...

Thanks Zila...

perlukan kesabaran yang tinggi nih nak buat satu set... hahaha...anyway insyAllah akan diusahakan... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails